lauantai 22. heinäkuuta 2017

Ensimmäinen kerta Kööpenhaminassa

Heei! 

Olen pitänyt blogiani marraskuussa 3 vuotta, siinä ajassa on ehtinyt tulla monenlaisia postauksia ja tämä onkin jo blogini 100 postaus! 

Pääsin vihdoin viimein heinäkuun alussa käymään Tanskassa, joka on ollut jo pitkään haaveena. Lähdimme siis 1.7.2017 Joonaksen kanssa Kööpenhaminaan, koneemme lähti 12 ja lensimme Finnairilla. Koneena oli tällä kertaa A321 OH-LZB.


OH-LZB

OH-LZB



Helsingistä lähdettäessä edellä nousseeseen koneeseen osui lokki, jonka takia jouduimme odottamaan, kun sen raatoa etsittiin ja katsottiin ettei ole kiitotiellä.
12.07 pääsimme lopulta lähtemään, eli emme paljoa myöhästyneet.

Pitkästä aikaa nousimme Lemminkäisen kallioille päin.


Nousun aikana oli hieman turbulenssia, joka meni nopeasti ohi. Lentomme kesti vain tunnin ja 20 minuuttia, eli ei siis paha lentoaika.


Laskeutuessa oli aika pilvistä ja maisemia näkyi vasta ihan kentän lähellä.



Perillä! 


OH-LZB

Matkalaukkujen haun jälkeen näimme kentällä loput matkaseurueestamme, he olivat tulleet Finnairin aamulennolla Köpikseen. Menimme yhdessä ostamaan kolmen päivän liput julkiseen liikenteeseen ja lähdimme metrolla Frederiksbergiin, jossa varaamamme huoneisto sijaitsi.


Tälläinen pieni puisto oli huoneistomme edessä.

Tavaroiden viennin jälkeen lähdimme kauppaan hieman välipalaa ostamaan, sillä en itse ollut edes aamupalaa syönyt. 
Pienen huilimisen ja välipalan jälkeen suuntasimme keskustaan kiertelemään.








Vihdoinkin näin tämän Nyhavn alueen livenä. Oli kyllä näkemisen arvoinen paikka.




Kellon lähestyessä 19 suuntasimme rautatieasemalle, sillä myös setäni oli viikonloppumatkalla Köpiksessä. Olimme ennakkoon jo suunnitelleet, että voisimme nähdä, joten menimme porukalla syömään Astor Pizza restaurant -paikkaan.


Ruoka oli todella hyvää, ainoa vaan että näin pieniruokaiselle tosi iso annos! :D
Aloimme pikkuhiljaa suunnata huoneistolle päin lepäämään.
Toisesta päivästä tulee kaksi erilaista postausta, koska kuvia olisi yhteen postaukseen liian paljon. Samalla saan myös toiseen niistä postauksista kuvia ja pienen arvostelun huoneistosta, jossa yövyimme.


Pahoittelen osan kuvien laatua joka vaikuttaa ainakin minun silmääni hieman huonolta. Kööpenhamina postausten kuvat on otettu Canon EOS 1200D kameralla. Näiden Köpis postausten jälkeen tulee Rodos postauksia, jossa minulla on jo uusi kamera käytössä. Laatu on paljon parempaa jo, koittakaa kestää vielä nämä muutamat postaukset.  Haluan kumminkin heikommasta laadusta huolimatta tehdä nämä postaukset, olihan tämä kumminkin matka, jota olen pitkään odottanut.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olit ottanut!! Tuo Kööpenhamina on kyllä kiva kaupunki ja paljon nähtävää:) Tätä minä alankin seuraamaan..on tämä blogi maailma vielä pikkuisen uutta ja paljon opittavaa:)) Ihanaa kesää ja kiva kun saan olla mukana sinun matkoilla♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon. Köpis on joo kiva kaupunki, ollaan tänä vuonna menossa vielä uudestaan käymään toivottavasti sitten olisi vaan paremmat ilmat. Mä aloin kans seuraa sun blogii. Aluks saattaa olla vähä vaikeeta, mut loppuen lopuks tän oppii äkkiä. Kiitos paljon, ihanaa kesää myös sinne ja kiva jos tykkäät lukea postauksiani. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.