keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Lontoo 6.1.2018

Lähdimme Joonaksen kanssa aamulla spottaus matkalle Lontooseen päiväksi. Lensimme Finnairilla ja menomatkalla koneena oli A350-900 OH-LWF.
Pääsin ensimmäistä kertaa Helsingissä passintarkastuksen läpi, sekä heti testamaan eteläsiiven, lentomme lähti portilta 55, joka oli ihan terminaalin toisessa päässä. :D 












Oli ihanaa lentää A350 pitkästä aikaa. Lento sujui hyvin ja meni todella nopeasti, pian jo laskeuduimmekin.





OH-LWF

Passintarkastuksen kautta spottaamaan. Löysimme hyvän paikan kuvata ja sai paljon erilaisia kuvia otettua.




Paluulennolla meillä oli Finnairin A321-231 OH-LZL ♥ joka onkin minun lempikoneeni, voi sitä riemun määrää kun näin millä koneella lentäisimme Helsinkiin.

OH-LZL

Ennen lähtöä oli kaikenlaista mm. paineilmaletku irtosi, jota jouduimme odottelemaan jonkun aikaa. :D Se ei kuitenkaan haitannut, sillä nautin jokaisesta hetkestä lempikoneeni kyydissä.



OH-LZL ulkopuolelle on maalattu poro molemminpuolin konetta, ja se olikin yksi syy miksi halusin päästä lentämään taas kerran tällä koneella, joten oli aivan ihanaa kun toive toteutui.




Lento meni vähän liian nopeasti ja olisi saanut kestää kauemmin. Lähdimme Lontoosta yli tunnin myöhässä, mutta Helsinkiin laskeuduimme vain 15 minuuttia myöhässä. Tosin Helsingissä jouduttiin portilla n. puolisentuntia odottelemaan maavirtaa. Finavia ei pystynyt auttamaan, joten jouduttiin odottelemaan. Mutta sekään ei haitannut yhtään! :D


Koneesta päästyä suuntasimme passintarkastukseen, bussille ja kotia kohti. 
Matka oli aivan älyttömän ihana, joten iso kiitos Joonakselle seurasta ja matkasta. ♥

2 kommenttia:

  1. Jokainen tietysti tyylillään, mutta eikö ollenkaan harmittanut olla noin lähellä Lontoota vain päiväseltään ja lentokentällä? En missään nimessä tarkoita kysymystä ilkeästi, kuten sanoin, jokainen pitää mistä pitää, olen vain kiinnostunut tästä ajatuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se vähän harmitti, mut tää oli tiedos etukätee et mennää vaa koneit kuvaa ni toisaalt oli ihan kivaaki näin. Ollaa viel tänä vuonna menos uuestaa Lontoosee ni pääsen näkee kaupunkiiki vähän. Juu ymmärrän, tutuis sen verran Lontoo fanei. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti. Asiattomat kommentit poistetaan.